За нас

Конна база Wild Horse

През последните години, у нас все по – голяма популярност набират конният спорт и конният туризъм. И затова ако сте любител на дивата природа, на конете и конния туризъм, то ние от WILD HORSE ще Ви помогнем да се докоснете до красотата на вековната Стара планина. Ще Ви накараме да почувствате богатата душевност на българина, наследник на многовековната конна традиция на предците си.

Едно от преимуществата в WILD HORSE е неговото уникално местоположение. Именно то позволява извършването на еднодневни конни преходи до дестинации представляващи културни и природни забележителности на великата Стара планина.

Чрез ездата, не само ще имате вълнуващи преживявания, но и ще може да разпуснете и отдъхнете с невероятни разходки сред красивата българска природа. Веднъж усетили удоволствието от конния спорт, Вие ще започнете да ходите на езда всеки път, когато имате възможност. А при всяка следваща среща с коня, Вие ще се чувствате все по-уверени, по-здрави, по-щастливи.

Та да се върнем на нашето предложение – сигурно се досетихте, че то е свързано с конна езда (туризъм). Дали има някой, който да не обича почивните дни? Ние мислим, че отговорът е еднозначен и категоричен- НЕ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!