Събития

Ние екипът на Wild Horse

се стремим да съхраним традициите на нашите деди, да ги преплетем в един вълнуващ календар, а също така да превърнем всяко фирмено или лично мероприятие в незабравимо преживяване и скъп момент.

Семеен празник в Wild Horse – различното преживяване!

Готови сме да ви предложим своята всеотдайност и опит и ще работим за вас, за да помогнем да осъществите идеите си.
Веселите детски рождени дни, шумните семейни тържества изискват добра организация и нима не сме готови на всичко за да видим светещите от щастие очи на любимите си хора и да чуем думите: „Беше вълнуващо“ „Великолепно“, „Искам пак“. И всеки ден е празник за нас, щом нашите гости са тук, в нашето приказно място.

Обучение и езда в природата

Обучение и езда в природата – лека и приятна езда за всеки който иска да се докосне до природата и да освободи сетивата си. Обучението се провежда с добре обучени и спокойни коне.

Програми за фирми тимбилдинги и празненства

Партита за фирми, тимбилдинги и тържества – нашите предложения могат да бъдат в рамките както на няколко часа, така и на няколко дни.

Детски програми

Детски програми – нашите детски партита са стъпили здраво на разбирането ни за добро “Приключение”. Всяка една наша детска приключенска програма си има история – история като сценарий на приказка, в която потапяме участниците и сами себе си, чрез игрите и приключенията, в които участваме и ни се случват непрекъснато.

Изпрати ни запитване

Phone 0886 882 660, 0877 882 622
Address GPS: 42.755, 23.437, с.Батулия, общ.София
ОЧАКВАМЕ ВИ!